sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Historioitsija eurovaaliehdokas Seppo Lehto Pirkanmaan eduskuntavaaliehdokas ja eurovaaliehdokas Tampereelta valkoisen Suomen asialla. Ole sinäkin?



Europarlamentti ja eurovaalit tarvitsevat suursuomalaista herätystä toimia oikein Ryssä-, matu- ja islaminvaasiot torjuen kuin kapinen koira ja musta surma 
Kansakunnan desanttipetturit Juha 
Sipilä sekä alaisensa hallitus henkilökohtaiseen vahingonkorvausvelvollisuuteen valtioneuvoston jäseninä aiheuttamistaan turvallisuusvajeista maassamme:

Joukkoraiskauksien, lastenraiskausten määrä räjähtänyt keskuuteemme hallituksen matu- ja islaminvaasion toimin:
Kokoomuksen kepulien desanttihallinto horjuttaa kansamme koostumusta ja yhteiskuntarauhaa matu- ja islaminvaasion elintasopakolaisia maahamme päästäen ilman asianmukaista tutkintaa ja pikapalautuksia kotimaihinsa.

Siksi käsi ylös ja kynä käteen: Tukenne Seppo Lehdolle kansakunnan eri vaaleissa, jotta pysymme vaaleina emmekä mustu tai muutu musteiksi ja joudu koiraverovelvollisiksi


https://pirkanmaan-eurovaaliehdokas.blogspot.com/


Historioitsija renesanssiajan yleisnero Seppo Lehto Pirkanmaan eduskuntavaaliehdokas ja eurovaaliehdokas Tampereelta valkoisen Suomen asialla. Ole sinäkin oman kansasi älä afrikan ja aasian kansojen ylipopulaatioiden ja elintasopakolaisten asialla?

------------------
https://europarlamentti.blogspot.com/
----------------

Ei kommentteja: