maanantai 30. joulukuuta 2013

Eurovaaliehdokkaita pro Suomi ja alkuperäinen suomalaisuus kannustava Seppo Lehto käytettävissänne. Europarlamentti tarvitsee suursuomalaista herätystä islamin ja Mustan Afrikan erittäin kyseenalaisiin arvottomuuksiin mm ympärileikkauksiin

Kuvat Petri Kaivannon Gastronomikannibaali musiikkivideon kuvauksista 


Eurovaaliehdokkaita pro Suomi ja alkuperäinen suomalaisuus ja siihen kannustava Seppo Lehto käytettävissänne.

Europarlamentti tarvitsee suursuomalaista herätystä islamin ja Mustan Afrikan erittäin kyseenalaisiin arvottomuuksiin mm ympärileikkauksiin, sekä miehittäjä-Ryssän vastaiseen toimintaan aluepalautustavoittein.

Kokoontumaamme eurooppalaisten arvojen alle ja puolustautukaamme kunnolla.

Toistaiseksi vain persuista on asetettu islam- ja maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita. 

Parasta olisi että perussuomalaiset laittaisivat kaikki islam- ja maahanmuuttokriittiset ehdokkaiksi Teuvo Hakkaraisesta ja Olli Immosesta alkaen, eikä tyydy pariin jo asetettuun Juho Eerolaan ja Jussi Halla-ahoon. 

Kansakunnallisiin arvoihimme kuuluu ilman muuta kokoliha, laadukkaasti ilman rituaaliteurastuksia. Oheiset kuvat Tampereen Kauppahallista Petri Kaivannon musiikkivideon Gastronomikannibaalikuvauksista 3.8.2013. Valitettavasti Petri Kaivanto ja Muutos 2011 eurovaaliehdokkuus ei sujunutkaan maaliin saakka. Ehkä seuraavissa 5 vuoden päästä Petri on jälleen ehdolla.

Olkaa hyvä suomalaista laatulihaa, eikä halallia:Julma Juha Väätäinen toki on varmasti suomalainen, mutta julkisuudessa ei ole näkynyt kannanottojaan islam- ja maahanmuuton ongelmiin Suomessa ja EU:ssa. Josko niitä alkaisi nyt tulemaan?

Eurovaalikannustanne europarlamenttiin Isänmaan Asialla r.y:n pj Seppo Lehto Tampere

Hyvää uutta vuotta, valkoisemman tulevaisuuden toivossa laadukkaasti laatulihaa ilman hallallia ja ilman rituaaliteurastuksia, sekä toivottavasti saamme torpattua Mustan tulevaisuuden eri muodoissaan.

PS: Katsokaa netistä Gastronomikannibaali haulla lisää, sekä youtubesta kyseinen musiikkivideo. Toki voin sen tähänkin laittaa niin ei tarvitse kuin painaa kuvaketta ja musiikki alkaa soljumaan
------------------------------------------------------------------------------------

http://europarlamentti.blogspot.fi/

------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja: